Vad ska man tänka på under en kärleksweekend?

Så, det är äntligen dags för er kärleksweekend som ni längtat så mycket efter! Det kan vara bra att tänka igenom och planera er weekend innan ni sätter er på planet eller tåget – vad vill ni få ut av er kärleksweekend? Många som dejtar online, exempelvis via Singel-dejting och Mötesplatsen, brukar ta en kärleksweekend för att starta upp och boosta sitt förhållande.

Kommunikation är faktiskt den viktigaste byggstenen i ett förhållande. Prata om vad ni vill uppleva. Spenderar ni kanske helst helgen inne på ert hotellrum med en flaska champagne och jordgubbar, eller går ni hellre ut och upptäcker staden och närliggande områden? Planerar ni riktigt bra kan ni få ut det mesta av er weekend. Se till att kompromissa gällande aktiviteter – kanske vill din partner shoppa, medan du hellre går på en upptäcktsfärd? Se till att ni båda får göra nöjen ni har sett framemot, men se till att ni spenderar större delen av er kärleksweekend tillsammans.

Prova på något nytt tillsammans!

Ett tips är att prova på något nytt i staden ni besöker. Staden i sig är visserligen en ny upplevelse, men ta det ett steg till och prova på vinprovning, hästridning eller kanske snorkling? Kolla upp vad staden erbjuder dit ni åker. Ni kanske kan prova på en matlagningskurs tillsammans? Att prova på något nytt tillsammans stärker ert band och gör att ni känner er tryggare i varandras sällskap. Ni kommer länge att minnas era upplevelser tillsammans, och berätta för nära och kära om den gången ni snorklade eller tog mod till er och hoppade bungyjump ihop!

Ge varandra frihet

Är det första gången du åker på en weekend tillsammans med din partner? Är det kanske en partner du träffat online, och som du nu ska på dejt med? Det kan vara extra svårt att åka på en weekend tillsammans när man inte känner varandra så väl – särskilt eftersom ni troligtvis kommer dela rum. Försök visa hänsyn till din partner och ge din partner det utrymme hen behöver. Ni kommer att se nog av varandra under helgen så det kan vara smart att inte fråga varför din partner behöver en halvtimme själv inne på toaletten!

En romantisk och rolig grej du kan göra för din partner är att planera en överraskning – du kanske kan göra lite undersökningar om stället ni ska till, boka bord på en tjusig restaurang, eller uppgradera ert hotellrum till en svit, eller boka in massage och spa för er båda? Vi kan lova att din partner kommer att känna sig extra uppskattad, och att ni verkligen kommer boosta er kärlek under helgen!

Lycka till, och ha en riktigt romantisk kärleksweekend ihop!

Tips inför resan
Spela kort medan
ni väntar på flyget!
Specialerbjudande
Tips på äkta kärlek
Upplev casinon online under er kärleksresa!