Kärleksweekend i Stockholm – tips på smultronställen

Vår Storstadskorrespondent Linnéa Antonsson ger tips på smultronställen under en kärleksweekend i storstaden Stockholm.

Emellanåt vill vi göra något utöver det vanliga på helgerna, kanske har man anledning att fira något, kanske vill man bara göra något äventyrligt, eller kanske har man precis träffat något och vill kickstarta förhållandet på ett annorlunda sätt. Tack vare nätdejting och sajter som bland annat Flirtfair.se åker folk på kärleksweekends mer än någonsin, vi har intervjuat Linnéa Antonsson, en glad tjej på 29 år som har stenkoll på stockholm och gärna berättar om sina erfarenheter och tipsar om var vart man ska gå för att maxa en kärleksweekend i vår huvudstad.

Kärleksweekend.nu (KW) – Linnéa, som erfaren Stockholmare skulle vi gärna vilja ha lite tips på härliga saker man kan göra i Stockholm! Vart borde man börja?

Linnéa Antonsson (LA) – Ett av mina säkraste kort för en weekend i Stockholm är helt klart att börja sin lördag med en brunch på Fåfängan på Södermalm! Fåfängan är ett helt fantastiskt mysigt utomhuscafé och är en klassisk destination för romantiska picknickar och rendezvous sedan så tidigt som 1700-talet! Utsikten är helt magisk och det är verkligen en utmaning att inte lyckas låta sig bli förförd en varm sommardag på det här stället!

KW – Vilket härligt tips! Vart går man en fredagskväll om man väljer att starta sin weekend redan då?

LA – Varför inte strosa runt på gamla stan eller längs med skeppsbron? Jag älskar att bara njuta av de vackra delarna av Stockholm, promenader tycker jag är underskattade och gratis är ju dessutom alltid gott! En glass i kvällssolen kan verkligen gör sitt och bädda för en fantastisk helg efter en slitig arbetsvecka.

KW – Om vädret är dåligt då? Vi bor ju trots allt i Sverige…

LA – Är vädret dåligt så är ett av mina favoritställen Restaurang Ljunggren – deras café i Brunogallerian är en underbar och välbesökt mötesplats där man kan sitta och ta en drink med sin dejt eller sin käraste. Jag gillar i synnerhet det här stället för att de alltid spelar bra musik och och har intressanta människor sittandes – om man inte orkar prata så är det lika skoj att sitta och betrakta alla andra!

KW – Tack! Har du tips på något som man verkligen inte får missa?

LA – Mitt sista tips är helt klart Sandhamn! Jag hade en sexkontakt på besök från Göteborg en gång som jag inte riktigt visste vart jag skulle ta, så vi åkte ut till skärgården för att en väninna hade tipsat mig. Det visade sig vara något av det mest romantiska jag varit med om! Riktigt härligt ställe om man vill fly storstaden en sväng! Vad slår väl inte en dag i skärgården?

Vi tackar Linnéa så hjärtligt för hennes medverkande! Lycka till med era helgplaner!

Tips inför resan
Spela kort medan
ni väntar på flyget!
Specialerbjudande
Tips på äkta kärlek
Upplev casinon online under er kärleksresa!