Hur kan du hålla dig från frestelserna under er romantiska weekend?

När ni ska åka på en romantisk weekend, har ni förmodligen bestämt er för att vårda kärleken och romantiken på tu man hand under några dagar. Ni har bestämt er för att ha några förgyllande dagar där ni fördjupar er relation i en sund anda och ni har ett mål att vårda relationen med värme och ömhet.

Den bestämda attityden för att uppnå era mål ska ni ha inom väldigt många områden, oavsett om det är i arbetet, relationen eller privat. Varför inte ha löften till varandra och er själva att skapa sunda förutsättningar till att ha ett kärleksfullt och hälsosamt liv, där ni tar bort det lidande som finns hos er och premiera det goda?

Goda saker är exempelvis upplevelser i Stockholm och andra platser i Sverige och i världen och lidande saker som att röka och att dricka för mycket. Ett sätt att få bort det lidande hos er är att sluta röka och för att sluta röka finns exempelvis elcigg att tillgå – för tänk dig skillnaden mellan att kyssa någon som rökt en ”riktig cigg” och någon som inte rökt en ”riktig cigg” – andedräkten är avsevärd mycket bättre, vilket gagnar båda i relationen och leder till en god sak och är till fördel i er relation.

Hur nå målet och hålla sig från frestelserna i praktiken?

Alla onda ting är tre, säger myten och talesättet. Det råder även ett bot till de onda tingen och här är tipsen för dig som vill ta bort lidandet och premiera det goda:

  • 1) Kommunikation
    Bristen av kommunikation i en relation är en osund relation. En romantisk kärleksweekend är, som ni planerat, en sund förändring för att motverka den osunda relationen och för att ni ska kunna fördjupa er relation i en sund och positiv anda. Fortsätt med att föra en dialog med varandra och skapa upplevelser, så kommer er relation att bli bättre och bättre dag för dag
  • 2) Fräsch och kry
    Att inte börja röka och dricka måttligt med alkohol är en sund inställning som ni ska ha. Om ni känner att ni dricker för mycket, även under en kärleksweekend, så gäller det att ni skapar bra förutsättningar för att känna er fräscha och krya. Ta kontakt med Anonyma alkoholister och samtala om deras tolvstegsprogram och se hur ni kan nå en romantisk weekend i nyktert tillstånd. Rökningen kan ni ordna med el cigaretter, så att ni har en munhygien som är tillfredsställande.
  • 3) Ensam och tillsammans
    Se till att göra saker och ting tillsammans, men glöm inte bort att båda behöver egentid i vardagen. Det är viktigt att kunna ha friheten att göra saker med vänner utan att ens partner är med hela tiden. Relationen ska vara till gagn för er och inte tära på varandra, så gör saker tillsammans, men låt varandra göra saker var för sig.

Se nu till att ha en kärleksfull weekend tillsammans och vårda kärleken till och med varandra!

Tips inför resan
Spela kort medan
ni väntar på flyget!
Specialerbjudande
Tips på äkta kärlek
Upplev casinon online under er kärleksresa!